De Heksenketel – Ede

De Heksenketel – Ede

De Heksenketel - Ede salade geitenkaas
Terwijl ik bij Gerda at, zijn Michel en Britt samen gaan eten bij De Heksenketel in Ede. Dat moest volgens Britt ook geblogd worden, bij deze. Een tikkie jaloers was ik wel, maar goed ik kan mijzelf niet in tweeën delen. Wat heb ik eigenlijk te klagen, afgelopen weekend heb ik al lekker gegeten en bij Gerda heb ik ook heerlijk gegeten en genoten van de gezelligheid. Maar wat hebben Britt en Michel gegeten bij de Heksenketel?

Britt nam een salade geitenkaas. Dit was een salade met gebakken Bettine Blanc geitenkaas, Calvados-honingdressing, appel, krokant spek en pijnboompitten.

De Heksenketel - Ede meat & grill
Michel ging voor het vlees en koos voor de meat & grill. Dit was een mixed grill met een runderhamburger, kipsaté, een varkenshaasmedaillon, ossenhaasspies en een worstje met 3 sausjes, frites en sla.

De Heksenketel - Ede crème brûlee
Uiteraard werden er ook toetjes gegeten. Britt nam crème brûlee, dat is op dit moment één van haar favoriete toetjes.

De Heksenketel - Ede brownie
Michel nam de brownie met fudge met twee bolletjes ijs. Ze hebben er heerlijk gegeten. Daarna hebben ze zelfs nog gewinkeld en toch waren ze nog eerder thuis dan ik. Ik was voor mij doen zo laat thuis, dat Britt zelfs bezorgde appjes ging sturen. Een omgekeerde wereld, maar zo lief.

De Heksenketel
Nieuwe Stationsstraat 4
6711 AG Ede

0
(79 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top