Wraps met Varkenshaas, Champignons en Paprika

Wraps met Varkenshaas, Champignons en Paprika

Wraps met Varkenshaas, Champignons en Paprika
Ingrediënten: 1 varkenshaas, zout, peper, 2 sjalotjes, 2 teentjes knoflook, 1/2 rode paprika, 200 gram champignons, volkoren tortilla wraps, truffelmayonaise, ijsbergsla,

Aantal personen: 3

Bestrooi 1 varkenshaas met zout en peper. Bak rondom bruin in hete boter. Voeg 2 gesnipperde sjalotjes en 2 fijngehakte teentjes knoflook toe. Bak tot de sjalot zacht is. Voeg 1/2 in blokjes gesneden rode paprika toe. Bak tot de paprika zacht is. Voeg vervolgens 200 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Verwarm de tortilla wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Besmeer de wraps met truffelmayonaise. Beleg vervolgens met ijsbergsla, plakjes varkenshaas en de champignons en paprika. Vouw de wraps dicht als een enveloppe. Eet smakelijk!

(283 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Back To Top