Chalet Gruyère – Menen

Chalet Gruyère – Menen

Chalet Gruyère - Menen
Vandaag zouden we sowieso richting onze vrienden van Chalet Gruyère gaan. Na het uitchecken in ons hotel hebben we eerst een hele rondrit door de regio gedaan om op zoek te gaan naar een speciaal boek, een cadeautje voor iemand die binnenkort jarig is. De supermarkt Delhaize in Izegem waar we het boek gezien hadden was dicht, Delhaize Roeselare en Carrefour Rumbeke hadden het boek niet en uiteindelijk bij Delhaize Ingelmunster hadden ze het boek. Mooi cadeau, en mijzelf heb ik het boek van Jeroen Meus cadeau gedaan. Daarna op naar Menen. Onderweg moesten we nog stilstaan voor de koers. Vandaag is de koers Gent – Wevelgem.

Het werd dus wat later dan gepland dat we bij Christiaan en Marian aan kwamen. Daar hebben we nog een lekkere lunch gekregen. Eerst een wortelsoep, erg lekker.

Chalet Gruyère - Menen
Daarna kalkoen met geflambeerde roomsaus en echte Vlaamse frieten. Als ik eerlijk mag zijn, waren deze frieten vele malen lekkerder dan de frieten van Sergio Herman’s Frietatelier. Einde middag heb ik nog een chocolademousse gegeten. Daar heb ik geen foto van, maar ik kan je zeggen dat ook dat lekker was.

Chalet Gruyère
Galgestraat 30
8930 Menen (België)

0
(60 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top