De Leet – Ieper

De Leet – Ieper

De Leet - Ieper
Vandaag geen koers in België. Dat werd winkelen in Roeselare en even kijken in Ieper. Nu zijn wij altijd best snel klaar met winkelen, maar in Roeselare is ook een wielrenmuseum. Daar hebben we een kijkje genomen. Leuk hoe dat was opgesteld in de Paterkerk. Koers is echt een religie. Daarna zijn we naar Ieper gegaan, ooit zijn we daar op hotel geweest en hebben we de last post meegemaakt onder de Menenpoort. Indrukwekkend. Voordat we naar het In Flanders Field museum zijn gegaan hebben we eerst nog wat geluncht.

We zijn gaan eten bij bistro, frituur De Leet. Aan de buitenkant kon je eigenlijk niet echt zien dat het een frituur was. Beide hebben we gekozen voor fish ‘n chips. Echt Engels eigenlijk, maar wat wil je ook. In Ieper zijn veel Engelse toeristen. Zij komen vooral in de nagedachtenis van de Eerste Wereldoorlog, die hevig rondom Ieper was. Maar goed de fish ‘n chips. Prima, verse vis, lekker.

De Leet
Vandenpeereboomplein 43
8900 Ieper (België)

0
(53 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top