Chalet Gruyère – Menen

Chalet Gruyère – Menen

Chalet  Gruyère - Menen
’s Avonds hadden we niets op de planning. We werden uitgenodigd door onze vrienden van Chalet Gruyère. Izegem en Menen liggen niet echt ver van elkaar vandaan en we zijn in de auto gestapt om op bezoek te gaan. Het restaurant was gewoon geopend en we hebben daar ook een hapje gegeten. Deze keer hebben we de charbonnade gedaan. Charbonnade is een traditioneel Zwitserse barbecue gerecht. Op een op houtskoolbarbecue op je tafel grill je je eigen vlees. Wij hadden de charbonnade mix – rundvlees en kalkoen. Leuk (en lekker natuurlijk) om zo aan je eigen tafeltje te grillen. Vooraf kregen we de dagsoep. Dit was vandaag een wortelsoep. Lekker.

Chalet  Gruyère - Menen
We kregen ook nog een heel speciaal toetje: geflambeerd ijs. Zoiets had ik al eens gezien op televisie bij Mijn Popup restaurant bij Tjops. Heel simpel, maar spectaculair. Het was ijs met een gecarameliseerd suikerlaagje. Lekker!

Chalet Gruyère
Galgestraat 30
8930 Menen (België)

0
(57 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top