De Koetsier – Waregem

De Koetsier – Waregem

De Koetsier - Waregem. steak tartare
Vandaag is de wielerkoers E3 Harelbeke. Michel wilde bij de start kijken in Harelbeke en dat is gelukt. Uiteraard moest er ook nog ergens gegeten worden. Dat wilde we doen in het principe ontbijten als een keizer, lunchen als een koning en dineren als een sloeber. Het ontbijten als een keizer was al gelukt in ons hotel in Izegem. Het lunchen als een koning deden we bij De Koetsier in Waregem.

Toen we iets over één uur aan kwamen bij het restaurant was het bijna vol. We konden nog net een tafeltje krijgen. Ik koos daar eerst voor varkenswangetjes, daar had ik zoveel over gehoord op tv, maar helaas dat was al op. Ik moest dus een andere keuze maken. Ik koos voor steak tartare. Steak tartare is eigenlijk rauw rundvlees wat op smaak is gebracht met diverse kruiden, mosterd en dergelijke. Iedereen maakt het weer net anders klaar. Het was in ieder geval lekker.

De Koetsier - Waregem hespenrolletjes
Michel koos voor de hespenrolletjes. Iets wat hij thuis niet krijgt, want witlof dat is iets wat ik absoluut niet lust. Hespenrolletjes zijn witlofstronkjes omwikkeld met een goede ham in een kaassaus. Michel heeft er van genoten. Leuk, traditioneel restaurant.

De Koetsier
Marcel Windelsstraat 14
8790 Waregem (België)

0
(62 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top