De Brasserie – Izegem

De Brasserie – Izegem

De Brasserie - Izegem kaaskroketten
Ons hotel heeft zelf geen restaurant, we moesten op zoek naar een restaurant. Dat is niet zo moeilijk in Izegem. Op loopafstand van het hotel is de Grote Markt met een aantal restaurantjes. Wij kozen voor De Brasserie, waarschijnlijk omdat daar al een aantal mensen op het terras zaten. Goede keuze bleek.

We zijn hier begonnen met een voorgerecht. Beide kozen we voor de kaaskroketten. In België zie je dit gerecht veel vaker op de kaart staan dan hier. Ze waren in ieder geval lekker.

De Brasserie - Izegem stoofvlees
Daarna hebben we beide het stoofvlees genomen. Dit kwam in kleine pannetjes op tafel. Erbij een schaal frites en een schaaltje salade. Erg lekker in ieder geval. Als afsluiter geen dessert, maar een koffie voor Michel en een thee voor mij. De Brasserie is een leuk restaurant wanneer je een simpele, Vlaamse maaltijd wilt eten.

De Brasserie
Grote Markt 22
8870 Izegem (België)

0
(70 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top