Bistrot Centraal – Utrecht

Bistrot Centraal – Utrecht

Bistrot Centraal - Utrecht
Vandaag was er weer een middag georganiseerd door de makers van Osiris. Studenten van HBO en Universiteit kennen dit programma vast wel. Elke keer wordt dat ergens georganiseerd in Amsterdam en daar ga je heen met veel collega’s van andere instellingen. Het is dan ook steeds weer een soort van reünie. Net als de vorige keer ben ik nu ook weer op de terugweg van Amsterdam naar Veenendaal gaan eten met ex-collega Susanne. Net als de vorige keer werd het op Utrecht Centraal een hapje eten bij Bistrot Centraal.

Beide kozen we voor de kipspies met rozemarijn en knoflook kruiden. Erbij had ik de Bistrot Centraal chips. Het eten was prima, alleen een spies was het niet echt, wel kip met rozemarijn en kruiden. Het was prima, voor een hapje onderweg. Wat belangrijker was, was dat we weer gezellig hebben gekletst en dat terwijl we al bijna acht jaar geen directe collega’s meer zijn. Leuk toch?

Bistrot Centraal
Stationstraverse 5
3511 CA Utrecht

0
(66 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top