Krakatau Indonesisch Eethuis – Veenendaal

Krakatau Indonesisch Eethuis – Veenendaal

Krakatau Indonesisch Eethuis - Veenendaal
Gisteren stond er een stuk over een nieuw Indonesisch eethuisje in Veenendaal in de krant: Krakatau. Vandaag was het er gelijk druk. Michel haalde op weg naar huis vandaag hier een nasi rames en bami rames maaltijd af. Want allebei willen we natuurlijk een nieuwe Indonesische toko/eethuis wel proberen. Het bleek een succes!

We kregen respectievelijk bami en nasi met erbij daging (rundvlees), ajam (kip), sajoer (groente), sambal telor (heet ei), saté, atjar en kroekpoek. Thuis moesten we het zelf nog wel opwarmen in de magnetron. De smaken van de gerechten waren prima, echt Indonesisch. Volgens mij komen we hier wel vaker terug!

Krakatau Indonesisch Eethuis
Zandstraat 3
3901 CH Veenendaal

0
(534 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top