Zelfgemaakte Wraps met Knakworst

Zelfgemaakte Wraps met Knakworst

Zelfgemaakte Wraps met Knakworst
Omdat de wraps van vorige week bevielen, maakten we vandaag nog een keer zelf wraps, maar dan zonder spinazie. Van mijn vader had ik een pak knakworsten van de Lidl meegekregen. Daar vulden we de wraps mee.

Ingrediƫnten: 200 gram bloem, 125 ml lauwwarm water, 1 theelepel zout, 2 eetlepels olie, 12 knakworsten, ijsbergsla, curry,

Aantal wraps: 6

Kneed 200 gram bloem met 125 ml lauwwarm water, 1 theelepel zout en 2 eetlepels olie tot een soepele deegbal. Laat het deeg 30 minuten rusten. Verwarm ondertussen 12 knakworsten in ongeveer 10 minuten in bijna kokend water (het mag niet koken). Verdeel het deeg in 6 stukken. Rol de bolletjes deeg tot een dunne lap. Bak de wraps aan beide zijden kort in een koekenpan (zonder olie of boter). Beleg de wraps met ijsbergsla, 2 knakworsten en curry. Vouw dicht. Eet smakelijk!

0
(507 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top