Luxe Berehap

Luxe Berehap
Ingrediënten: 6 röstirondjes, 1 flinke ui, 2 gehaktballen, zelfgemaakte pindasaus,

Aantal personen: 2

Bak 6 röstirondjes bruin in hete boter. Bak in een andere pan 1 in ringen gesneden ui. Schuif dit iets opzij. Snijd 2 gehaktballen in schijven. Bak de schijven gehaktbal bij de ui tot de schijven bruin is. Maak een toren van röstirondjes, ui en de schijven gehaktbal. Schep de pindasaus (zie recept hieronder) en de ui met ontbijtspek erbij. Eet smakelijk!

Pindasaus
Ingrediënten: 2 flinke eetlepels pindakaas, 1 theelepel sambal, 75 ml melk, 1 eetlepel ketjap manis, knoflookpoeder, 1 eetlepel chilisaus, scheutje citroensap

Smelt op laag vuur in een steelpan 2 flinke eetlepels pindakaas met 1 theelepel sambal, 75 ml melk, 1 eetlepel ketjap manis, knoflookpoeder, 1 eetlepel chilisaus en een scheutje citroensap tot de pindakaas is gesmolten.

(60 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Ook lekker :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.