Spinazie Wraps

Spinazie Wraps

Spinazie Wraps
Zelf wraps maken, dat hebben we nog nooit gemaakt. Ik verzamelde de ingrediënten bij elkaar. Michel ging kneden, rollen en bakken. Hij is hier ook de pannenkoekenbakker in huis, dus wraps kan hij dan ook, toch?. Het resultaat was in ieder geval voor herhaling vatbaar. Het kost misschien wat meer tijd, maar dan heb je echte home made tortilla wraps.

Ingrediënten: 450 gram bloem, 1 theelepel zout, 100 gram fijngesneden diepvriesspinazie (ontdooit), 175 ml warm water, 100 ml zonnebloemolie, 250 gram gehakt, 1 blikje Bonduelle macedoine de legumes, paprikapoeder, knoflookpoeder, zure room, ijsbergsla,

Aantal wraps: 12

Maak voor de wraps een deeg van 450 gram bloem, 1 theelepel zout, 100 gram ontdooide spinazie, 175 ml warm water en 100 ml zonnebloemolie. Kneed goed door. Laat het deeg 15 minuten rusten. Maak er 12 bolletjes van. Rol de bolletjes uit tot een ronde lap van ongeveer 20 centimeter. Bak de wraps in een hete koekenpan aan elke kant tot het bubbelt.

Maak ondertussen de vulling. Bak 250 gram gehakt rul en bruin. Voeg 1 blikje macedoine de legumes toe. Breng op smaak met zout, paprikapoeder en knoflookpoeder. Warm het geheel goed door.

Besmeer de wraps met een laagje zure room. Leg er vervolgens ijsbergsla en het gehakte en groente op. Vouw de wraps dicht. Eet smakelijk!

0
(95 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “Spinazie Wraps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top