Mueslikoeken met Cranberry’s en Chocolade van Bij Robèrt

Mueslikoeken met Cranberry’s en Chocolade van Bij Robèrt

Mueslikoeken met Cranberry's en Chocolade van Bij Robèrt
Ingrediënten: 125 gram roomboter, 1 pak Meesterlijke koekenkit muesli cranberry & pure chocolade van Bij Robèrt

Aantal koeken: 13

Verwarm de oven voor op 180 graden. Laat 125 gram boter op kamertemperatuur komen. Meng de mix met de roomboter met een mixer met deeghaken tot een kruimelig deeg. Voeg het zakje cranbeery’s het zakje pure chocolade en het zakje pompoenpitten uit het pak toe. Kneed met de hand tot een samenhangend deeg. Maak er een rol van. Verpak de rol in huishoudfolie. Leg de rol 30 minuten in de koelkast. Snijd de deegrol in 10 of meer plakken. Leg de plakken op een bakplaat bekleed met bakpapier. Druk ze iets platter. Houd voldoende afstand tussen de koeken. Zet de bakplaat ongeveer 20 minuten in het midden van de oven. De koeken worden pas tijdens het afkoelen harder. Smul ze.

0
(83 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top