Banaan-Chocolade Cake

Banaan-Chocolade Cake

Banaan-Chocolade Cake
De derde smaak van de nieuwe cake specials lijn van Koopmans. Ook deze wilde ik proberen. Het maken is bijna hetzelfde als de andere twee smaken. Uiteindelijk krijg je een klein cakeje voor kleine gelegenheden.

Ingrediënten: 90 gram roomboter, 2 eieren, 1 pak Koopmans cake specials banaan chocolade, 1 banaan,

Verwarm de oven voor op 170 graden. Klop 90 gram roomboter met een mixer tot het zacht is. Voeg 2 eieren en het zakje cakemix toe. Mix op lage stand tot het goed gemengd is. Mix daarna nog 1 minuut tot een luchtig beslag. Voeg vervolgens 1 in blokjes gesneden banaan toe. Spatel door. Schep het beslag in de bakvorm (de bakvorm zit in de verpakking). Strijk het beslag glad. Zet de bakvorm ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de banaan-chocoladecake afkoelen. Doe het zakje chocoladeglazuur 10 minuten in een kan met heet water. Kneed het zakje door. Knip een puntje van het zakje. Trek met de chocolade strepen over de cake. Smul ze.

0
(55 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top