Broccoli en Bloemkool met Gehakt-Pindasaus

Broccoli en Bloemkool met Gehakt-Pindasaus


Ingrediƫnten: kleine bloemkool, kleine broccoli, rijst, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 2 theelepels sambal, 250 gram gehakt, 3 eetlepels pindakaas, scheutje melk, 1 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel chilisaus,

Aantal personen: 3

Snijd de bloemkool en broccoli in roosjes. Kook de bloemkool en broccoli gaar in kokend water met wat zout. Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 2 theelepels sambal tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul. Voeg vervolgens 3 eetlepels pindakaas, een scheutje melk, 1 eetlepel ketjap manis en 1 eetlepel chilisaus toe. Roer door, zodat je een pindasaus krijgt. Serveer de bloemkool en broccoli met de rijst en gehakt-pindasaus. Eet smakelijk!

0
(220 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top