Subway Steak & Cheese

Subway Steak & Cheese

Subway Steak & Cheese
Vandaag zomaar een dag vrij, nou eigenlijk niet zomaar… Ik had een afspraak midden op de dag. Na de afspraak was het tijd voor lunch. Om naar huis te gaan moest ik door het centrum fietsen en daar heb ik dus een broodje gehaald. Ik haalde een broodje bij Subway, dat was al weer best lang geleden. Ik nam een halve Sub “Steak & Cheese”. Ik koos als brood honey oat. Hier op reepjes warme steak en gesmolten kaas. Verder had ik als groenten sla, komkommer, rode ui en paprika er op. De saus was de chipotle. Het broodje nam ik mee naar huis. Daar aangekomen was het nog goed warm en het was gewoon lekker.

Subway
Hoofdstraat 107a
3901 AK Veenendaal

(113 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top