Witte Kool Stamppot

Witte Kool Stamppot


Dit recept is geïnspireerd op een recept van Cynthia. Alleen zou ik niet ik zijn als ik het net even anders maak. Het ziet er niet uit op de foto, maar de smaak was lekker. Gewoon echt zo’n stamppot smaak.

Ingrediënten: 1 ui, 50 gram katenspek, 1 varkensfiletlapje, 1/2 witte kool (flinke), aardappelpuree, 1 dessertlepel mosterd, 2 eetlepels crème fraîche,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 50 gram fijngesneden katenspek tot de ui zacht is. Voeg 1 in kleine blokjes gesneden varkensfiletlapje toe. Bak een paar minuten mee. Voeg vervolgens 1/2 fijngesneden witte kool toe. Roerbak even op hoogvuur mee. Zet het vuur vervolgens lager. Laat het 20 minuten zachtjes stoven. Roer wel af en toe door. Voeg dan de aardappelpuree, 1 dessertlepel mosterd en 2 eetlepels crème fraîche toe. Warm het geheel goed door. Eet smakelijk!

0
(42 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top