Smoothie met Appel, Kiwi en Banaan

Smoothie met Appel, Kiwi en Banaan

Smoothie met Appel, Kiwi en Banaan
Op de een of andere manier wordt deze smoothie steeds goed gevonden op Brutsellog. Het staat steeds bovenaan in de populaire posts lijst. Eigenlijk heb ik hem daarna niet meer gemaakt. Tot vandaag dan. Ik had nog yoghurt en een appel liggen. Bij de Aldi heb ik nog bananen en kiwi’s gekocht. De honing en Kaneel heb ik eigenlijk altijd wel in de voorraadkast staan. Lekker gezond bezig!

Ingrediƫnten: 1 appel, 2 bananen, 1 kiwi, 250 ml magere yoghurt, honing, kaneel,

Aantal personen: 2

Schil de appel en haal het klokhuis eruit. Snij de appel in stukken. Pel 2 bananen en Schil het vel van de kiwi. Doe al het fruit in een blender. Voeg ongeveer 250 ml magere yoghurt, 1 honing (naar smaak) en wat kaneel naar smaak toe. Zet de blender zolang aan tot je een gladde smoothie hebt. Doe de smoothie in mooie bekers. Zet de bekers nog even in de koelkast zodat het goed gekoeld is. Smul ze!

0
(130 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top