Gys – Utrecht

Gys – Utrecht

Gys - Utrecht Mexicaanse bonenburger
Vandaag hebben we afscheid genomen van mijn collega Brigitte, die al 28 jaar bij ons heeft gewerkt en nu de stoere stap heeft genomen om een totaal andere richting op te gaan. Knap! Zij wilde graag als afscheid een lunch met de hele afdeling. Er werd gekozen voor Gys, een lunchzaak wat vlakbij onze locatie zit.

We mochten kiezen uit de hele kaart, geen speciaal menu dus voor een grote groep. Ik koos voor iets wat ik zelf niet zo snel zou maken. Ik nam de Mexicaanse bonen burger met nacho chips, guacamole en gegrilde paprika. Dit was een vegan burger. Ik was vooral nieuwsgierig naar de smaak. Dat bleek in ieder geval prima te zijn. De combinatie tussen de bonenburger, guacamole en de nachochips was lekker en vooral ook vullend. Goede keuze.

Gys - Utrecht brownie
Eigenlijk zat een toetje niet helemaal in de planning, maar van onze teamleider mochten we toch iets kiezen. Ik koos voor de brownie. Brownies, chocolade en ik zijn een prima combi. De brownie was ook vegan en daarnaast ook nog eens glutenvrij. Bij de brownie een mandarijnencompote en een bolletje soja vanille-ijs. Dit leek echt een zwaar gerecht, maar dat was uiteindelijk niet zo. Heerlijk!

We hebben in ieder geval een gezellige en lekkere lunch gehad met de hele afdeling! Alleen afscheidnemen is nooit leuk.

Gys
Amsterdamsestraatweg 113
3513 AC Utrecht

0
(62 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top