Libanese Wraps met Speksaté en Sinaasappel-chilisaus

Libanese Wraps met Speksaté en Sinaasappel-chilisaus

Libanese Wraps met Speksaté en Sinaasappel-chilisaus
Eigenlijk had ik niets bedacht voor het avondeten vandaag. Pas bij de Albert Heijn vanochtend kwam ik op het idee. Ik zag bij de broodafdeling Libanese wraps liggen. Dat hadden we onlangs als starter gekregen bij Reyna Bê. Daar kan ik wel wat mee verzinnen. Ik combineerde het met ijsbergsla, atjar ketimoen (de atjar met komkommer), speksaté van Ron Blaauw en sinaasappel-chili dressing van Albert Heijn zelf. De Libanese wraps hadden we even om en om gebakken in een hete koekenpan. De speksaté gebakken in hete boter. Simpel en vooral een lekkere combinatie.

0
(91 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top