Wortelwraps met Pompoenburgers

Wortelwraps met Pompoenburgers

Wortelwraps met Pompoenburgers
Zonder boodschappenlijstje en niets in je hoofd te hebben qua wat eten we dit weekend naar de Albert Heijn XL gaan. Dan kom je van alles tegen wat mogelijk lekker is. De wortel-tortillawraps was ik al eerder tegen gekomen bij een gewone Albert Heijn, nooit meegenomen. Nu wel en de combinatie werd dus met een groenteburger en gemengde groenten.

Ingrediënten: 2 pompoen-tijmburgers, 250 gram kastanjechampignons-groentemix, tomatenketchup, chilisaus, drupje ketjap manis, 4 wortel-tortillawraps,

Aantal personen: 2

Bak 2 pompoen-tijm burgers aan beide kanten bruin. Voeg 250 gram kastanjechampignons-groentemix toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Maak ondertussen een sausje van een beetje tomatenketchup, chilisaus en een drupje ketjap manis. Verwarm de wortel-tortillawraps aan beide kanten in een hete koekenpan. Besmeer de wortel-tortillawraps met wat saus. Leg op elke wrap een halve pompoen-tijmburger. Verdeel de groentemix over de vier wraps. Vouw de wraps dicht. Eet smakelijk!

(50 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

One thought on “Wortelwraps met Pompoenburgers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top