Röstitaart met Paprika, Champignons en Spek

Röstitaart met Paprika, Champignons en Spek

Röstitaart met Paprika, Champignons en Spek
Ingrediënten: 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 prei, 2/3 rode paprika, 100 gram champignons, 2 tomaten, 750 gram rösti, 4 eieren, zout, peper, knoflookpoeder, paprikapoeder, geraspte kaas,

Aantal personen: 5

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek bijna knapperig. Voeg 1 in ringen gesneden prei, 2/3 in reepjes gesneden rode paprika, 100 gram in plakjes gesneden champignons en 2 in blokjes gesneden tomaten toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 750 gram rösti (diepvries) toe. Bak een paar minuten mee. Klop ondertussen 4 eieren met zout, peper, knoflookpoeder en paprikapoeder. Schep de rösti in een springvorm. Giet het eimengsel er over. Druk de taart aan en strooi er geraspte kaas over. Zet de röstitaart ongeveer 20 tot 25 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(135 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top