Turks Brood Pizza

Turks Brood Pizza

Turks Brood Pizza
Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1/3 rode paprika, 150 gram champignons, 1 Turks brood, 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel rode pesto, 1 theelepel suiker, tomatenketchup, zout, peper, salami, 1 tomaat, mozzarella, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 1/3 in reepjes gesneden rode paprika en 150 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Snijd ondertussen de bovenkant van het Turks brood af. Maak een saus van 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel rode pesto, 1 theelepel suiker en een beetje tomatenketchup. Breng de saus op smaak met zout en peper. Smeer de tomatensaus op het Turks brood. Beleg het brood met plakjes salami en plakjes tomaat. Beleg het brood vervolgens met de gebakken ui, champignons en paprika. Verdeel er vervolgens stukjes mozzarella en geraspte kaas over. Zet de Turkse brood pizza ongeveer 15 minuten in de oven zodat de mozzarella en kaas goed kan smelten. Eet smakelijk!

0
(143 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top