Reyna Bê – Veenendaal

Reyna Be - Veenendaal mini zalm carpaccio
Michel is jarig vandaag, daarom zijn we vandaag uiteten geweest. Samen met Tom en Britt zijn we naar Reyna Bê in Veenendaal geweest. Hier zijn we al vaker geweest en dat was altijd wel geslaagd. Hier hebben we wereldse tapas gegeten. Per ronde kan je 3 soorten tapas per persoon bestellen, je kan een onbeperkt aantal rondes doen. Michel en ik hebben 3 ronden gedaan en Britt en Tom zelfs 4. Wat stond er onder andere allemaal op tafel?

Reyna Be - Veenendaal Libanese kofte
De eerste ronde begon ik met een mini zalm carpaccio, de Libanese Kofte – gehaktballetjes met ui, rode peper, tijm, laurierblad, verse groenten en tomatensaus en de Thais Gemengde Saté – een mixspies van kippendijfilet, Angus beef en kipfilet met huisgemaakte satésaus (niet op de foto).

Reyna Be - Veenendaal Beef teriyaki
De tweede ronde bestond uit de Beef Teriyaki – gewokte Angus beefreepjes met noodles en teriyaki saus.

Reyna Be - Veenendaal Godhok Daging
De Godhok Daging – Indonesische stoofpot met Indische saus en witte rijst en de Côtelette Agnuea – mini lamskotelet met Franse ordewijn-chocoladesaus (niet op de foto).

Reyna Be - Veenendaal mini carpaccio
De derde en mijn laatste ronde bestond uit koude tapas. Ik nam een Mini Carpaccio

Reyna Be - Veenendaal argentina rechado
En ik nam de Argentina Rechado – Argentijns gedroogd rundvlees met meloen. Een derde gerecht lukte mij echt niet meer.

Reyna Be - Veenendaal cappuccino parfait
Omdat Britt en Tom nog een vierde ronde namen, konden Michel en ik even de tapas wat laten zakken om plaats te maken voor het toetje. Ik koos voor de Cappuccino Parfait. Dit kwam in een koffiekopje met een beetje slagroom en wat chocolademousse en het teken van Chef’Special.

Alle vier hebben we prima gegeten en wat belangrijker is, we hebben een leuke, gezellige avond gehad. Leuke verjaardagsavond zo!

Reyna Bê
Verlaat 33
3901 RE Veenendaal
Tel: 0318-503850

(121 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Reyna Bê – Veenendaal”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.