Wraps met Kibbeling

Wraps met Kibbeling
De afgelopen twee weken was elke werkdag ‘De Aardappeleters‘ te zien bij de NTR op Nederland twee. Interessante serie! Zo ging Joris in één aflevering op zoek naar de herkomst van de taco, je kent het wel die harde schelpen, dat bleek een Amerikaanse uitvinding. De echte taco kent zijn oorsprong in Mexico. Daar at Joris ook een taco met vis, een soort van kibbeling. Dat leek me wel wat, en laat nu net de Albert Heijn alle ingrediënten in de aanbieding hebben.

Ingrediënten: 350 gram kibbeling, 6 tortilla wraps, ijsbergsla, ravigotesaus

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 220 graden. Bak de kibbeling ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Bak 6 tortilla wraps in een hete koekenpan. Beleg de wraps met ijsbergsla, de gebakken kibbeling en ravigotesaus. Vouw de wraps dicht. Eet smakelijk!

(136 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Ook lekker :