Ingrediënten: 3 sucadelapjes, mosterd, zout, peper, 2 uien, 1 laurierblaadje, 1 theelepel kruidnagelpoeder, 1 eetlepel appelstroop, 1 eetlepel azijn, 750 ml water, 2 plakjes ontbijtkoek,
Aantal personen: 3
Besmeer 3 sucadelapjes met wat mosterd en bestrooi met zout en peper. Bak de sucadelapjes bruin in hete boter. Haal de sucadelapjes uit de pan. Bak in de achtergebleven vet 2 gesnipperde uien tot de uien zacht zijn. Voeg 1 laurierblaadje, 1 theelepel kruidnagelpoeder en 1 eetlepel appelstroop toe. Bak tot de appelstroop is gesmolten. Doe het vlees terug in de pan. Voeg 1 eetlepel azijn toe. Wacht een paar tellen en voeg dan 750 ml water en 2 verkruimelde plakjes ontbijtkoek toe. Breng kort aan de kook. Zet het op een laag vuur. Laat het zeker 2 uur zachtjes stoven. Eet smakelijk!
0