Bread Story – Veenendaal

Bread Story – Veenendaal

Bread Story Veenendaal Italiano Pizza champignons
Vandaag moest ik even naar de Action, soms heb je daar gewoon dingen die je echt moet hebben. In Veenendaal zit de Action in het Scheepjeshof. Bij de ingang (of uitgang het is maar hoe je het bekijkt) zit een kleine lunchroom. Op het bord daar zag ik een lunch om mee te nemen. Waarom niet?

Ik kreeg een stuk pizza champignons, een broodje Italiano (een Italiaanse bolletje belegd met kaas, salami, chorizo, rauwkost en peper) en een blikje fris. Snel naar huis fietsen, want de pizza kwam uit de oven en buiten vroor het nog een beetje. De lunch was prima, niet bijzonder maar wel lekker.

Bread Story
Scheepjeshof 96
3901 CX Veenendaal

0
(140 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top