Vroeg – Bunnik

Vroeg – Bunnik

Vroeg - Bunnik lunch
Vandaag had ik een laatste sessie met mijn professionaliseringsgroep van het werk. We hebben van alles geëvalueerd over wat we tijdens het traject hadden geleerd. Maar vooral ook veel gepraat over leuke dingen en minder leuke dingen. In ieder geval was het een leuke afsluiting. Na de evaluatie hebben we op de vergaderlocatie Vroeg in Bunnik een behoorlijk uitgebreide lunch gegeten in onze vergaderruimte ‘de voorkamer’ (Vroeg zit namelijk in een oude boerderij, vandaar die naam).

Op het bordje een broodje zalm, salades, boerenham, boerenkaas en boerenworst. Niet te zien, maar wel op tafel: kalfskroketten en voor de vegetariërs een kaas-rucolakroket, verschillende jams en verschillende soorten brood uit eigen bakkerij. De andere producten waaronder ook de melk en de karnemelk kwamen uit de regio. Het was in ieder geval de uitgebreidste, lekkerste lunch die we in ons traject hebben gekregen, daar was iedereen het wel over eens. Daarnaast was het ook gewoon een fijne locatie met allerlei grappige details.

Vroeg
Achterdijk 1
3981 HA Bunnik

0
(52 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top