De Smaak van India – Veenendaal

De Smaak van India – Veenendaal

De Smaak van India - Veenendaal maandmenu januari 2017
Vandaag was het niet bekend met hoeveel personen we zouden eten. Sowieso zou Michel op het werk zijn vanwege de nieuwjaarsborrel. Britt zou heel misschien naar Arnhem gaan. Kortom ik had bedacht dat ik wat zou afhalen (of in dit geval thuisbezorgen). Ik had bedacht om Indiaas te gaan eten. We waren al zo vaak langs De Smaak van India gereden en gefietst, maar nog nooit hadden we hier wat besteld. Tot nu. Ik had het maandmenu van januari besteld, voor twee personen, voldoende voor Britt en mij. Uiteindelijk kwam ook Michel toch thuis eten en dat kon precies. Wat stond er op het menu?

Het voorgerecht was kip samosa. Dit waren twee stukjes gefrituurde kip in deeg. De hoofdgerechten waren Kip Saag en Rund Badami. Kip Saag is kipfilet met spinazie, uien, kruiden, room en knoflook. Rund Badami is mild, zoet rundvlees met amandelen cashewnoten en room. Uiteraard waren er ook nog bijgerechten: palow naturel: basmatirijst bereid met olijfolie en kruiden, groentecurry, salade, raita: yoghurtsaus met komkommer en munt en naan naturel. Er zat ook nog een bijgerecht bij een zoet balletje waar je een mangosaus en een zoete suikersmeersel bij kon eten (wat het precies was geen idee, maar heel zoet).

De bezorging was prima op tijd. De gerechten waren goed verpakt en goed warm. Alledrie hebben we lekker gegeten. Ondanks dat het maandmenu voor twee personen was, konden we er met zijn drie er ook prima van eten. Alles was schoon op. De smaken waren prima en we vonden het wel voor herhaling vatbaar!

De Smaak van India
Nieuweweg 193
3905 LL Veenendaal

0
(135 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top