Kippie – Veenendaal

Kippie – Veenendaal

Kippie – Veenendaal
Vandaag had ik een vrije dag en ben ik even het dorp in gegaan, even shoppen. Heel toevallig was het lunchtijd toen ik weer op weg naar huis ging en mijn fiets stond vlakbij Kippie. Hier wilde ik toch ooit eens wat van proberen, dus waarom niet nu? Ik nam voor mijzelf een stokbroodje kip yoghurt-knoflooksaus mee. Een stokbroodje rijkelijk belegd met kip, rauwkost en een frisse yoghurt-knoflooksaus. Lekker om eens te proberen in ieder geval.

Kippie
Hoofdstraat 113
3901 AK Veenendaal

0
(90 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top