Kapucijners met Spek en Appel


Ingrediënten: 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 theelepel sambal, 1 blikje kapucijners, 1 Jonagold appel, 1 1/2 eetlepel appelstroop,

Aantal personen: 2

Bak 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek bijna knapperig. Voeg 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal toe. Bak tot de ui zacht is. Laat ondertussen 1. blikje kapucijners uitlekken. Spoel de kapucijners af. Voeg de kapucijners en 1 geschilde en in blokjes gesneden appel toe. Bak een paar minuten mee. Voeg vervolgens 1 1/2 eetlepel appelstroop toe. Laat de appelstroop smelten. Warm het geheel goed door. Lekker met aardappeltjes of rijst. Eet smakelijk!

(129 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.