Spaghetti met Worstjes en Gestoofde Courgette-Tomatensaus

Spaghetti met Worstjes en Gestoofde Courgette-Tomatensaus

Spaghetti met Worstjes en Gestoofde Courgette-Tomatensaus
Ingrediënten: 2 runderworstjes, 1 courgette, 1 blik tomaatblokjes, 1 teentje knoflook, 1 eetlepel rode pesto, zout, peper, spaghetti,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Haal het vel van 2 runderworstjes. Schaaf met een kaasschaaf 4 dunne plakken van de courgette. Omwikkel elk worstjes met 2 courgettelinten. Snijd de rest van de courgette in kleine blokjes. Meng in een ovenschaal 1 blik tomaatblokjes met 1 uitgeperst teentje knoflook, 1 eetlepel rode pesto en de rest van de courgette. Breng op smaak met zout en peper. Leg de worstjes in de saus. Zet de ovenschaal ongeveer 25 tot 30 minuten in de voorverwarmde oven. Kook ondertussen de spaghetti in kokend water met wat zout. Serveer de worstjes op de spaghetti met gestoofde courgette-tomatensaus. Eet smakelijk!

(35 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top