Gys – Utrecht

Gys – Utrecht

Gys – Utrecht
Met ons lunchwandelgroepje zijn we vandaag uitlunchen geweest. We lopen al best wel vaak langs Gys. Ooit had ik hier al eens een broodje afgehaald en toen kwam ook het idee om hier eens te gaan lunchen. Alleen het kwam er niet van. Dan was de een vrij, dan weer de ander of het was weer te druk. Zo net na oud en nieuw is het bij ons nog betrekkelijk rustig en we waren er alledrie, kortom lunchen bij Gys! We hadden op internet al gekeken wat we wilden hebben, alleen was de kaart net veranderd naar de winterkaart. We moesten dus toch wat anders kiezen. Niet vervelend hoor, want ook op deze kaart stond veel lekkers. Wat hebben we gekozen eigenlijk?

Ik koos voor een broodje pulled veal. Dit was een broodje kalfsvlees met een salsa criolla, munt en chilisaus. Salsa criolla is een Zuid-Amerikaanse versie van salsa wat bestaat uit gesneden ui met één of meer van de volgende ingrediënten: koriander, bieten, aardappel, avocado, chilipeper en/of tomaten. Een lekker broodje!

Gys - Utrecht runderburger
Mijn collega’s weten natuurlijk van Brutsellog en wilden ook wel een foto van hun gerecht maken. E-J koos voor een runderburger. Dit was een burger op een kaiserbroodje met gebakken ui, paddenstoelen, Pecorino en knoflookmayonaise.

Gys - Utrecht kapsalon
Collega C. nam een Kapsalon. Totaal wat anders dan wat ze dacht te kiezen, maar het leek haar erg lekker. Dat bleek ook zo te zijn. De Kapsalon, die overigens vegetarisch en glutenvrij is, bestaat uit tempeh, zoete aardappel, kaas, tomaat, ui, komkommer en knoflooksaus.

Alledrie hebben we heerlijk gegeten. Ps. de huisgemaakte limonade met citroen en gember was erg lekker!

Gys
Amsterdamsestraatweg 113
3513 AC Utrecht

0
(86 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “Gys – Utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top