Toko Sin – Driebergen

Toko Sin – Driebergen

Toko Sin - Driebergen
Het wordt zo’n beetje een traditie. Op oudjaarsdag of nieuwjaarsdag halen we Indisch bij Toko Sin in Driebergen. Hier hebben we nog steeds de lekkerste Indische maaltijden gehaald. Wat stond er vandaag op het menu? Genoeg, want we waren met zijn drieën, dat betekend dus ook meer gerechtjes om te delen. We hebben kruidige nasi en bami genomen met erbij: babi ketjap, daging ketjap, kip kerrie, kip in satésaus, kip zoetzuur en kip kokos. De groentegerechtjes die we kozen waren ketimoen, koening en sambal boontjes. Het was weer heerlijk!

Toko Sin
Traay 153b
3971 GE Driebergen-Rijsenburg

0
(104 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top