Ingepakt Tartaartje

Ingepakt Tartaartje

Ingepakt Tartaartje
De ingepakte tartaartjes heb ik al vaker gemaakt, in verschillende samenstellingen. Ik kwam het onlangs weer tegen en ik had nog niks voor het boodschappenlijstje. Hier had ik zin in, kortom snel op het boodschappenlijstje.

Ingredi├źnten: 2 velletjes bladerdeeg, 2 tartaartjes, 1 plakje Cheddar cheese, 4 plakjes bacon,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontdooi 2 vellen bladerdeeg. Rol het bladerdeeg iets dunner uit. Leg op 2 tartaartjes elk een 1/2 plakje Cheddar cheese. Omwikkel elk tartaartje mer 2 plakjes bacon. Leg de tartaartjes op een vel bladerdeeg. Vouw het bladerdeeg dicht. Leg de tartaartjes op een met bakpapier bekleedde bakplaat. Zet de bakplaat ongeveer 25 tot 30 minuten in de oven. Eet smakelijk!

0
(80 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top