Zweedse Gehaktballetjes

Zweedse Gehaktballetjes

Zweedse Gehaktballetjes
Een beetje van mijzelf en een beetje van… Knorr. Uit Duitsland had ik nog zakjes liggen, vandaag had ik wel zin in de Zweedse gehaktballetjes. Zelf gehaktballetjes maken en de saus met een zakje. Ach kan best.

Ingrediënten: 400 gram gehakt, 1 ei, paneermeel, zout, peper, paprikapoeder, knoflookpoeder, uienpoeder, Provençaalse kruiden, 250 gram champignons, 200 ml kookroom, 250 ml water, 1 zakje Knorr fix für Schwedische hackbällchen Köttbullar,

Aantal personen: 2

Maak ‘s ochtends al de gehaktballetjes. Meng 400 gram gehakt met 1 ei, paneermeel, zout, peper, paprikapoeder, knoflookpoeder, uienpoeder en Provençaalse kruiden. Draai er kleine gehaktballetjes van. Zet de gehaktballetjes in de koelkast.

Verwarm de oven voor op 200 graden. Zet de gehaktballetjes ongeveer 20 tot 25 minuten in de voorverwarmde oven. Maak ondertussen de saus. Bak 250 gram grof gesneden champignons tot de champignons zacht zijn. Voeg 200 ml kookroom, 250 ml water en 1 zakje Knorr fix für Schwedische hackbällchen Köttbullar. Roer goed door. Laat de saus indikken. Serveer de gehaktballetjes met de Zweedse saus. Eet smakelijk!

0
(41 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top