Mini Pizzaatjes

Mini Pizzaatjes

Mini Pizzaatjes
Eigenlijk had dit een pizza moeten worden met een bodem van rösti, ei en kaas. Alleen was ik het belangrijkste vergeten: de rösti. Nu was het zowaar koopzondag in Veenendaal, dus misschien was er ergens wel een supermarkt open, maar om nu daarvoor alleen de drukte in het dorp te trotseren met een hoest waarvan je flink kan schrikken, nou nee. Gelukkig had ik nog ergens in de vriezer Koopmans Pizzadeeg. Dit lijkt op bladerdeeg maar dan net even anders. Ook prima.

Ingrediënten: 4 plakjes Koopmans pizzadeeg, 1 blikje tomatenpuree, Provençaalse kruiden, knoflookpoeder, zout, ketjap manis, chilisaus, tomaat, ontbijtspek, bosui, mozzarella,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontdooi 4 plakjes Koopmans pizzadeeg. Leg het pizzadeeg op een bakplaat (bekleed met bakpapier). Maak een saus van 1 blikje tomatenpuree, Provençaalse kruiden, knoflookpoeder, zout, ketjap manis en chilisaus. Verdeel de saus over het pizzadeeg. Beleg de pizza vervolgens met plakjes tomaat, dobbelsteentjes ontbijtspek en in ringen gesneden bosui. Verdeel er daarna mozzarella over en als laatste strooi je er wat Provençaalse kruiden over. Zet de pizzaatjes ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(30 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top