Bugles Ovenschoteltje

Bugles Ovenschoteltje

Bugles Ovenschoteltje
Ingrediënten: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 125 gram champignons, 1 blikje maïs, 3 tomaten, 1 blik tomaatblokjes, 3 bosuien, chilisaus, ketjap manis, zout, bugles chips, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 125 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 1 blikje maïs, 3 in blokjes gesneden tomaten en 1 blik tomaatblokjes toe. Breng zachtjes aan de kook. Voeg 3 in ringen gesneden bosuien toe. Roer door. Breng op smaak met chilisaus, ketjap manis en zout. Doe alles in kleine ovenschaaltjes. Doe in elk ovenschaaltje wat bugles chips. Bestrooi met geraspte kaas. Zet de ovenschaaltjes ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(173 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top