Spaghetti met Pepernotensaus

Spaghetti met Pepernotensaus

Spaghetti met Pepernotensaus
Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, 250 gram gehakt, 1 rode paprika, 3 tomaten, 1 blik tomaatblokjes, 100 gram kruidnoten, 250 ml water, zout, peper,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en rul. Voeg vervolgens 1 gesneden rode paprika toe. Bak even mee. Voeg vervolgens 2 in blokjes gesneden tomaten, 1 blik tomaatblokjes en 100 gram kruidnoten toe. Warm door. Voeg ongeveer 250 ml water toe, de saus bindt namelijk door de kruidnoten. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de pepernotensaus met de spaghetti. Eet smakelijk!

0
(55 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top