‘T Koepelbos – Oldeberkoop

‘T Koepelbos – Oldeberkoop

't Koepelbos - Oldenberkoop
Vandaag waren we een dagje bij Jan & Mieneke op visite. Er werd wat geknutseld met technische dingen, er werd een rondje gewandeld en we hebben lekker gegeten. Jan & Mieneke namen ons mee naar ’t Koepelbos. Hier werden vroeger de frietjes gehaald, maar deze keer zijn we er gaan eten. Naast het snackbar-gedeelte is er ook een eetcafé-gedeelte.

Alle vier namen we een schnitzel. Alleen de een even wat anders dan de ander. Zo namen Mieneke en ik beide de schnitzel ’t Koepelbos. Een schnitzel met ui, spek, champignons, paprika en kaas. Michel koos voor de boerenschnitzel. Dit was een schnitzel met ui, spek en champignons. Jan nam gewoon een schnitzel. Het was in lekker en vooral een gezellige dag!

Eetcafé en Snackbar ‘t Koepelbos
Stellingenweg 1
8421 DA Oldeberkoop

0
(124 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top