Bangers ‘n Mash met Onion Gravy

Bangers ‘n Mash met Onion Gravy

Bangers 'n Mash met Onion Gravy
Eigenlijk gewoon verse worst met aardappelpuree en uienjus, maar de Engelse benaming klinkt toch veel lekkerder. De verse worst heb ik gewoon rondom gebakken en daarna even in de oven gedaan. Hoe ik de rest heb gemaakt?

Mash
Ingrediënten: 500 gram aardappels, 3 bosuien, 2 teentjes knoflook, melk, roomboter, zout, peper,

Schil de aardappels, snijd in kleinere blokken. Kook de aardappels gaar. Giet af. Stamp de aardappels. Doe er 3 in ringen gesneden bosuien, 2 uitgeperste teentjes knoflook een scheutje melk en een klein klontje roomboter bij. Roer goed door. Breng op smaak met zout en peper.

Onion Gravy
Ingrediënten: 2 uien, 1 eetlepel Maggi jaspoeder, 250 ml water, knoflookpoeder,

Bak in het achtergebleven vet van de verse worst 2 in ringen gesneden uien tot het zacht en wat bruin is. Voeg 1 eetlepel Maggi juspoeder toe. Bak kort mee. Voeg geleidelijk 250 ml water toe. Blijf roeren, het dikt wat in namelijk. Breng de jus op smaak met een beetje knoflookpoeder.

Serveer de mash met de onion gravy en de verse worst. Eet smakelijk!

0
(37 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top