Noodles met Sperziebonen, Paprika en Kippendij

Noodles met Sperziebonen, Paprika en Kippendij

Noodles met Sperziebonen, Paprika en Kippendij
Ingrediënten: noodles, 1 ui, 1 theelepel sambal, 2 kippendijen, 1/2 rode paprika, 150 gram oesterzwammen, 1 potje sperziebonen, Conimex wokpaste soja ginger & black pepper,

Aantal personen: 3

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 2 in blokjes gesneden kippendijen toe. Bak mee tot het gaar is. Voeg 1/2 gesneden rode paprika en 150 gram gesneden oesterzwammen toe. Bak 2 minuten mee. Voeg vervolgens 1 potje sperziebonen (uitgelekt) en de Conimex wokpaste toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de noodles. Eet smakelijk!

(24 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Back To Top