Arneym Lunch & Bytes – Arnhem

Arneym Lunch & Bytes – Arnhem

Arneym Lunch & Bytes - Arnhem
Vandaag sinds tijden weer eens naar Arnhem geweest. Het was koopzondag, maar helaas niets van mijn gading gevonden. Wel van mijn gading was de lunch bij Arneym. Hier wilde ik al eerder eten, maar het zat altijd vol. Eigenlijk nu ook, maar we werden weer terug geroepen. Er was toch een tafeltje vrij! Bij Arneym kies je uit allerlei kleine gerechtjes.

Zelf koos ik voor de gerookte zalm met mosterddillesaus, kroketje met mosterdmayonaise en pulled pork met barbecue saus. Michel nam filet American met sjalot peperchutney, jonge kaas met truffelmayonaise en ook het kroketje met mosterdmayonaise. Alles werd geserveerd op een plank. Op tafel stonden al kleine bordjes.

Arneym Lunch & Bytes - Arnhem
We kozen daarna ook voor een zoetigheid. De tafel naast ons had dat besteld en dat leek ons zo lekker. Allebei namen we een barr angel, een cakeje van brownie beslag. Heerlijk! Erbij had ik een perzik-mango-passievruchtensapje. Heerlijk gegeten, aanrader.

Arneym Lunch & Bytes
Jansplaats 8
6811 GB Arnhem

0
(99 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top