Mexicaanse Wraps

Mexicaanse Wraps

Mexicaanse Wraps
Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 350 gram gehakt, 1/2 rode paprika, 1 pot HAK bonenmix (met maïs), 150 gram cherrytomaatjes, ketoembar, djinten, kruidnagelpoeder, 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel ketjap manis, wraps,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 350 gram gehakt toe. Bak het gehakt bruin en los. Voeg vervolgens 1/2 fijngesneden rode paprika toe. Bak een paar minuten mee. Voeg daarna 1 uitgelekte pot HAK bonenmix en 150 gram gehalveerde cherrytomaatjes toe. Breng op smaak met ketoembar, djinten en kruidnagelpoeder. Bak kort mee. Voeg daarna 1 blokje tomatenpuree en 1 eetlepel ketjap manis toe. Warm het geheel 15 minuten. Breng op smaak met wat zout. Verwarm ondertussen de wraps volgens aanwijzing op de verpakking. Doe een beetje groente-gehaktmengsel op elke wrap. Vouw dicht als een enveloppe. Eet smakelijk!

(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top