Bellazise – Veenendaal

Bellazise – Veenendaal

Bellazise - Veenendaal Manzo wrap
Heerlijk, zomaar spontaan uiteten gaan. Dat hebben we vandaag gedaan. Eerst was het een zoektocht waar in Veenendaal we wilden eten. Het werd Bellazise. Hier hadden we nog nooit gegeten, het restaurant kreeg goede recensies en op de kaart stonden dingen die ons wel lekker leken. Goede keuze bleek, we hebben er beiden namelijk heerlijk gegeten. Wat hebben we eigenlijk genomen?

Zowel bij het voor- als hoofdgerecht waren Michel en ik eensgezind. Als voorgerecht namen we beiden Manzo, een wrap van gepekelde runderribeye en salami met portsiroop en frisée.

Bellazise - Veenendaal cervo
Het hoofdgerecht was iets wat past bij de herfst: hert. We kozen voor de Cervo, een sukade van hert met blanke stoofpeer, truffelrisotto en rode wijnjus.

Bellazise - Veenendaal cioccolata
Met de toetjes waren we minder eensgezind. Op de kaart stond een chocoladetaartje met lopende vulling. Die wilde ik zeker proeven. Ik nam dus de Cioccolata een warm taartje van pure chocolade met lopende vulling en passievrucht sorbetijs.

Bellazise - Veenendaal Tiramisu della casa
Michel nam de Tiramisu della Casa, een tiramisu met mascarpone, lange vingers, mascarpone-ijs en koffiestroop.

Zo vaak er al langs gefietst en langs gelopen en nu eindelijk eens bij Bellazise gegeten. De keuze was een goede, zoals ik al aan het begin schreef. Beiden hebben we bij Bellazise heerlijk gegeten, Italiaans maar anders dan je misschien zou verwachten. Een fijne ontvangst, waarbij je je echt gewaardeerd voelde dat je daar als gast kwam eten. Het is een klein zinnetje, maar fijn dat u er bent, kan veel doen.

Bellazise
Brouwersgracht 168
3901 TM Veenendaal

0
(111 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top