Jamie Oliver Gehaktballetjes

Jamie Oliver Gehaktballetjes

Jamie Oliver Gehaktballetjes
Al een tijdje heeft Jumbo een “Jamie Oliver” assortiment. Bij gebrek aan inspiratie voor het boodschappenlijstje leken me de ‘Mighty’ gehaktballetjes in tomatensaus een lekkere oplossing. Precies genoeg voor zijn twee en snel klaar. Even in de oven maar. In plaats van een pastasaus erbij, zoals de verpakking suggereert hebben we er rƶstirondjes en doperwtjes met worteltjes erbij gegeten. O ja, Jamie Oliver staat natuurlijk bekend om zijn gebruik van olijfolie, en dat is ook een ingrediĆ«nt hierin (voor het geval je niet tegen olijfolie kan).

0
(47 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top