Indiaase Madras Curry met Rijst

Indiaase Madras Curry met Rijst

Indiaase Madras Curry met Rijst
Ingrediënten: rijst, Albert Heijn verspakket voor Indiaase Madras Curry of 1 rode ui, 1 kleine bloemkool, 1 rode paprika, 2 tomaten, curry madras kruidenpasta, 200 ml kokosmelk, 1 limoen en 1 theelepel sambal, 2 kipfilets,

Aantal personen: 3

Bak de rijst volgens aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde rode ui met 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 2 in kleine blokjes gesneden kipfilets toe. Bak tot de kipfilet bruin is. Voeg vervolgens 1 in kleine roosjes gesneden bloemkool, 1 in blokjes gesneden paprika en 2 in blokjes gesneden tomaten toe. Bak de groenten een minuut of 4 mee op hoog vuur. Voeg vervolgens de curry madras kruidenpasta toe. Bak kort mee. Voeg daarna 200 ml kokosmelk toe. Roer goed door en laat ongeveer 15 minuten zachtjes pruttelen. Serveer met de rijst. Pers er op je bord nog wat limoen bovenuit. Eet smakelijk!

0
(140 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top