Rijst met Kip Kerrie

Rijst met Kip Kerrie

Rijst met Kip Kerrie
Help, waarom koop ik nu die zakjes in de Duitse supermarkt? Na twee dagen dit te hebben gebruikt snap ik weer waarom het niet lekker is. Zoveel zout… Terwijl ik eigenlijk amper zout gebruikt. Volgens mij moet ik als ik de volgende keer in een Duitse supermarkt ben met een grote boog om het schap met de pakjes & zakjes lopen.

Ingrediënten: rijst, 1 kipfilet, 75 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 250 gram champignons, 300 ml water, 50 ml kookroom, 1 zakje Maggi mix für curry,

Aantal personen: 2

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet met 75 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot de kip bruin is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 300 ml water, 50 ml kookroom en 1 zakje Maggi mix kür curry toe. Breng kort aan de kook. Laat het geheel vervolgens een minuut of 5 zachtjes pruttelen. Serveer de kip curry met de rijst. Eet smakelijk.

0
(109 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Rijst met Kip Kerrie

  1. Hoi Anja,

    Haha ik herken dit. Waren afgelopen zomervakantie ook een dagje naar Aken. Ik had de hele REWE zowat “leeg” gekocht met zakjes en pakjes, terwijl ik het ook makkelijk zelf zou kunnen maken.

    Groetjes Ferry.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top