Jäger-Auflauf (Aardappelovenschotel)

Jäger-Auflauf (Aardappelovenschotel)

Jäger-Auflauf (Aardappelovenschotel)
Tijdens onze vakantie in Duitsland hebben we natuurlijk ook supermarkten bezocht. Ik kan me dan ook steeds weer verbazen hoeveel soorten zakjes er te verkrijgen zijn voor allerhande sauzen en maaltijden. Dat moet ik toch steeds weer proberen. Zo ook deze jager-auflauf van Maggi.

Ingrediënten: 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 250 gram champignons, 100 ml kookroom, 350 ml water, 1 zakje Maggi jäger-auflauf, 450 gram aardappelschijfjes, 50 gram kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek bijna knapperig. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 100 ml kookroom, 350 ml water en de inhoud van 1 zakje jager-auflauf toe. Breng het kort aan de kook. Voeg 450 gram aardappelschijfjes toe. Warm even mee. Doe alles vervolgens in een ovenschaal. Verdeel er wat kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

(67 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top