Naanbrood met Hamburger Deluxe

Naanbrood met Hamburger Deluxe

Naanbrood met Hamburger Deluxe
Ingrediënten: naanbrood, 2 Angus hamburgers, cheddar cheese, ham, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 250 gram champignons, zout, peper,

Aantal personen: 2

Bak 2 naanbrood volgens de aanwijzing op de verpakking in de oven of tussen de grill. Bak 2 hamburgers aan beide zijden bruin. Leg vervolgens op elke hamburger een plakje cheddar cheese en ham. Laat de cheddar smelten. Bak ondertussen in een andere pan 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 theelepel sambal en 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de hamburgers met het naanbrood en de champignons. Eet smakelijk!

0
(103 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top